Rustica-Biotakat ja -Sähkötakat

 NERO, suoran seinän malli
Korkeus 1015, leveys 1195 ja syvyys 335 mm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on aito valkoinen, beige tai musta antiikki-kivipinnoite. Takkasydän on polttomaalattua terästä, päällä palovilla. Poltin on ruostumatonta terästä, liekkiä säädetään liukukannella. Lämmitysteho on noin 3 kW. Polttonesteen säiliö on 2 litraa. Takkapesässä voidaan käyttää valkoisia marmorikiviä (kuvassa) tai keraamisia puita.
Saatavana myös sähkötakkaversiona, joista on useita erilaisia malleja.


Takkakehyksen värivaihtoehdot

Näihin takkoihin ei tarvita savuhormia!
Samaan NERO- takkakehykseen voidaan asentaa  joko polttonesteellä toimiva Biotakka tai Sähkötakka.

Biotakka: Takassa on aito liekki, joka palaa polttonesteellä. Nesteenpoltto ei aiheuta savua eikä myrkyllisiä kaasuja. Takka onkin kuin iso tunnelmaa luova kynttilä. Takka koostuu kehyksestä ja metallisesta takkasydämestä. Koska savuhormia ei tarvita, voidaan takka asentaa mille seinälle tahansa. Keraamisten puiden alla on 2 litran bio-etanoli säiliöllä varustettu rst-poltin, jossa on liukukansi. Liukukannella säädetään liekkiä ja sammutetaan takka.
Sähkötakka: Malleja on useita. Optimystic efektissä aidon näköinen savu on vesihöyryä. Laitteessa on helposti täytettävä 1 litran vesisäiliö, joka kestää 12 tuntia. Lämmitystehot   0 - 750 -1500 W (säädettävä).
Sekä biotakka että sähkötakka voidaan sijoittaa sisälle tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle tai katokselliselle lasitetulle terassille.

< takaisin edelliselle sivulle

 Biotakka Nero Vantaan myymälässä nähtävänä.