Rustica-Biotakat ja -Sähkötakat

 KRETA, suoran seinän malli
Korkeus 1100, leveys 1200 ja syvyys 535 mm. Paino n. 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF tai aito antiikki-kivipinnoite.  Kuvassa on upea sähkötakkasydän malli: Optimystic RF-10 Biotakkaversioita on saatavana useita malleja.


Takkakehyksen värivaihtoehdot

Näihin takkoihin ei tarvita savuhormia!
Samaan KRETA - takkakehykseen voidaan asentaa  joko polttonesteellä toimiva Biotakka tai Sähkötakka.

Biotakka: Takassa on aito liekki, joka palaa polttonesteellä. Nesteenpoltto ei aiheuta savua eikä myrkyllisiä kaasuja. Takka onkin kuin iso tunnelmaa luova kynttilä. Takka koostuu kehyksestä ja metallisesta takkasydämestä. Koska savuhormia ei tarvita, voidaan takka asentaa mille seinälle tahansa. Keraamisten puiden alla on 2 litran bio-etanoli säiliöllä varustettu rst-poltin, jossa on liukukansi. Liukukannella säädetään liekkiä ja sammutetaan takka.
Sähkötakka: Malleja on useita. Optimystic efektissä aidon näköinen savu on vesihöyryä. Laitteessa on helposti täytettävä 1 litran vesisäiliö, joka kestää 12 tuntia. Lämmitystehot   0 - 750 -1500 W (säädettävä).
Sekä biotakka että sähkötakka voidaan sijoittaa sisälle tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle tai katokselliselle lasitetulle terassille.

< takaisin edelliselle sivulle