Rustica-Biotakat ja -Sähkötakat

 KOS suoran seinän malli
Korkeus 1077, leveys 1200 ja syvyys 390 mm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF tai aito antiikki-kivipinnoite. Takkasydän on polttomaalattua terästä, päällä palovilla. Poltin on ruostumatonta terästä, liekkiä säädetään liukukannella. Lämmitysteho on noin 3 kW. Polttonesteen säiliö on 2 litraa. Takkapesässä voidaan käyttää valkoisia marmorikiviä  tai keraamisia puita (kuvassa).
Saatavana myös sähkötakkaversiona, joista on useita erilaisia malleja.


Takkakehyksen värivaihtoehdot

Näihin takkoihin ei tarvita savuhormia!
Samaan KOS- takkakehykseen voidaan asentaa  joko polttonesteellä toimiva Biotakka tai Sähkötakka.

Biotakka: Takassa on aito liekki, joka palaa polttonesteellä. Nesteenpoltto ei aiheuta savua eikä myrkyllisiä kaasuja. Takka onkin kuin iso tunnelmaa luova kynttilä. Takka koostuu kehyksestä ja metallisesta takkasydämestä. Koska savuhormia ei tarvita, voidaan takka asentaa mille seinälle tahansa. Keraamisten puiden alla on 2 litran bio-etanoli säiliöllä varustettu rst-poltin, jossa on liukukansi. Liukukannella säädetään liekkiä ja sammutetaan takka.
Sähkötakka: Malleja on useita. Optimystic efektissä aidon näköinen savu on vesihöyryä. Laitteessa on helposti täytettävä 1 litran vesisäiliö, joka kestää 12 tuntia. Lämmitystehot   0 - 750 -1500 W (säädettävä).
Sekä biotakka että sähkötakka voidaan sijoittaa sisälle tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle tai katokselliselle lasitetulle terassille.

< takaisin edelliselle sivulle

Alla oleva sähkötakka Kos on on tulossa lähiaikoina uudelleen esille Vantaan Petikon myymäläänKOS nurkkamalli
Korkeus 1077, leveys 1200 ja syvyys 788 mm, sivut 848 mm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF tai aito antiikki-kivipinnoite. Kuvassa on upea sähkötakkasydän malli: Optimystic RF-10


MDF-valkoinen ja Antiikkikivi-valkoinen