Rustica-Biotakat ja -Sähkötakat

 Cadiz suoran seinän malli
Korkeus 945, leveys 985 ja syvyys 375 mm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF tai aito antiikki-kivipinnoite. Takkasydän on polttomaalattua terästä, päällä palovilla. Poltin on ruostumatonta terästä, liekkiä säädetään liukukannella. Lämmitysteho on noin 3 kW. Polttonesteen säiliö on 2 litraa.
 Takkapesässä voidaan käyttää joko valkoisia marmorikiviä tai keraamisia puita.
Saatavana myös sähkötakkaversiona, joista on useita erilaisia malleja.

Takkakehyksen värivaihtoehdot

Näihin takkoihin ei tarvita savuhormia!
Samaan CADIZ- takkakehykseen voidaan asentaa  joko polttonesteellä toimiva Biotakka tai Sähkötakka.

Biotakka: Takassa on aito liekki, joka palaa polttonesteellä. Nesteenpoltto ei aiheuta savua eikä myrkyllisiä kaasuja. Takka onkin kuin iso tunnelmaa luova kynttilä. Takka koostuu kehyksestä ja metallisesta takkasydämestä. Koska savuhormia ei tarvita, voidaan takka asentaa mille seinälle tahansa. Keraamisten puiden alla on 2 litran bio-etanoli säiliöllä varustettu rst-poltin, jossa on liukukansi. Liukukannella säädetään liekkiä ja sammutetaan takka.
Sähkötakka: Malleja on useita. Optimystic efektissä aidon näköinen savu on vesihöyryä. Laitteessa on helposti täytettävä 1 litran vesisäiliö, joka kestää 12 tuntia. Lämmitystehot   0 - 750 -1500 W (säädettävä).
Sekä biotakka että sähkötakka voidaan sijoittaa sisälle tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle tai katokselliselle lasitetulle terassille.

< takaisin edelliselle sivulle

 

Alla oleva biotakka Cadiz on Petikon myymälässä nähtävänä.Cadiz nurkkamalli
Korkeus 948, leveys 980 ja syvyys 645 mm, sivut 687 mm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF tai aito antiikki-kivipinnoite. Kuvassa on upea sähkötakkasydän malli: Optimystic RF-10.
Saatavana myös Biotakkaversiona.


MDF-valkoinen ja Antiikkikivi-valkoinen