Malli: Skagen
Korkeus 103, leveys 110 ja syvyys 38 cm. Paino 37 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF. Takkasydän on polttomaalattua terästä. Poltin on ruostumatonta terästä, liekkiä säädetään liukukannella. Takka on saatavana tilaamalla.

Hormiton takka on polttonesteellä toimiva Biotakka

Takassa on aito liekki, joka palaa polttonesteellä.
Nesteenpoltto ei aiheuta savua eikä myrkyllisiä kaasuja. Takka onkin kuin iso tunnelmaa luova kynttilä. Takka koostuu kehyksestä ja metallisesta takkasydämestä. Koska savuhormia ei tarvita, voidaan takka asentaa mille seinälle tahansa. Keraamisten puiden alla on 1 litran bio-etanoli säiliöllä varustettu rst-poltin, jossa on liukukansi. Liukukannella säädetään liekkiä ja sammutetaan takka. Biotakka voidaan sijoittaa sisälle tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle tai katokselliselle lasitetulle terassille.

< takaisin edelliselle sivulle

Klikkaa tästä Bio-takkatarvikkeisiin

 

UUDET BIOTAKKAMALLIT
KLIKKAA TÄSTÄ


Malli: Venezia
Korkeus 88, leveys 94 ja syvyys 37 cm. Paino 48 kg. Kehyksen materiaali on valkoinen MDF. Takkasydän on polttomaalattua terästä, päällä palovilla. Poltin on ruostumatonta terästä, liekkiä säädetään liukukannella. Lämmitysteho on noin 3 kW. Polttonesteen säiliö on 1,2 litraa. Hinta on 760 € keraamisten puiden kanssa. Saatavana tilauksesta.